Liefde voor Attracties in Limburg

Kom naar Limburg en bezoek de leukste attractieparken in het Zuiden van Nederland. Voor jong en oud is er van alles te beleven in spannende attracties, mooie dierentuinen en gezellige pretparken. Welk Limburgs attractiepark kies jij?

Top attracties in Limburg

Attracties in Limburg: Sneeuwpret in Limburg bij Snowworld Landgraaf

Sneeuwpret in Snowworld

Voorbereiden op het nieuwe wintersportseizoen? Een eerste ski- of snowboard les? Dat kan het hele jaar door bij SnowWorld Landgraaf, ’s wereld grootste indoor wintersportresort.

Lees meer
Attracties in Limburg: Toverland, pretpark in Limburg

Beleef magische avonturen in Toverland

Bezoek attractiepark Toverland en ontdek de geheimen van Villa Fiasco, stap samen in wildwaterbaan Djengu River, zwier hoog door de lucht in d’Wervelwind en probeer alle stoere achtbanen binnen én buiten!

Lees meer
Attracties in Limburg: Grotten in Limburg Maastricht

Spanning & Actie: Maastricht Underground

De grotten van Fort St. Pieter, de Kazematten of de ENCI Groeve. De rijke ondergrondse historie van Maastricht ontdek je in een van de vele ondergrondse attracties. 

Lees meer
Attracties in Limburg: Funbeach in Midden-Limburg

Outdoor en Survival bij Fun Beach

Altijd al eens over het water willen ‘lopen’? Voor de meest aparte outdoor activiteiten zit je goed bij Fun Beach Event & Leisurepark in Heel. Van Flyboarden tot kanovaren en van boogschieten tot Segway rijden.

Lees meer
Attracties in Limburg: GaiaZoo, dierentuin in Limburg

Wees welkom in GaiaZOO

In één dag de hele wereld over reizen en de dieren die daar leven, ontmoeten. Dat doe je in GaiaZOO. Van Afrika tot de Amazone. Van gorilla’s, neushoorns tot giraffen, cheeta’s en slingerende apen boven je hoofd!

Lees meer
Toon meer attractieparken in Limburg
OutdoorPark Landgraaf
Zuid-Limburg

OutdoorPark Landgraaf

Tijdens een bezoek aan het SnowWorld Outdoor Park kan men naar hartelust klimmen en klauteren in de buitenlucht. Het park is opgebouwd uit vier verschillende activiteiten; het klimpark, de Adventure Trail, de sensationele Ziplines en de adembenemende Alpine Coaster.

Naar Zuid-Limburg
Kasteelpark Born
Zuid-Limburg

Kasteelpark Born

De trompetzwanen begroeten je enthousiast met hun trompetgeschal en ook de nandoes en alpaca’s komen nieuwsgierig een kijkje nemen. In de grachten zwemmen vele soorten zwanen, ganzen en eenden en in de grote doorloopvolière vliegen de vele parkieten om je heen. In het park wandel je onder meer langs kamelen, herten, neusberen, lynxen, otters, stekelvarkens en apen. Ook het Kriebelhuis is een bezoek waard. Terras met horeca en aangrenzende speeltuin.

Naar Zuid-Limburg
Adventure World of Taurus Velden
Noord-Limburg

Adventure World of Taurus Velden

Lasershooting in Europa’s grootste en spannendste laserarena. Cosmic bowling met Disco-Lightshow. 6 Poolbilliard wedstrijd-tafels. Maar liefst 2 spectaculaire simulators, de Family-adventure Ride en de unieke 360° Maxflight Rollercoaster simulator.

Naar Noord-Limburg
Aardbeienland Horst
Noord-Limburg

Aardbeienland Horst

Het Aardbeienland is een themapark boordevol verse aardbeien. In de winkel, op de terrassen, in het museum, in de tuinen, op de velden en in de kassen. Het Aardbeienland is daardoor het vitaminerijkste park van Nederland. Voor de kleine liefhebbertjes is er het aardbeienbos, met haar gezonde en sappige aardbeitjes die ze zelf mogen plukken, een droom die uitkomt!

Naar Noord-Limburg
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map