Lekker veel vrij

In april en mei hebben we lekker veel vrije dagen. Of je nu een dag of een week vrij bent, het maakt niet uit. Bij ons kun je optimaal komen genieten van wat Limburg te bieden heeft!

In Limburg is echt vanalles te doen:

fietsen limburg knooppunten

Het fietsseizoen gaat weer beginnen

Limburg heeft een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk van ruim 2000 kilometer met genummerde knooppunten en biedt de fietser eindeloos veel mogelijkheden. Uniek aan fietsen in Limburg is dat het fietsknooppuntennetwerk aansluit op het Duitse- en Belgische netwerk. Ga naar www.routeplannerlimburg.nl

Lees meer
living statues levende standbeelden

Nederlands kampioenschap living statues

Het is inmiddels een traditie van jaren: in juni (dit jaar op 10 juni) trekt een dertigtal Nederlandse living statue professionals naar Valkenburg aan de Geul om daar met elkaar te strijden om de titel 'Nederlands kampioen bij de Profs'. 

Lees meer
Limburg mooiste wandelen fietsen

Limburg Mooiste

Hago Limburgs Mooiste daagt dit jaar niet alleen de fietsers uit maar ook als je graag hardloopt ben je welkom op een van de gezelligste sportevenementen in Nederland. Na 26 jaar ervaring in het organiseren van één van de bekendste fietsevenementen in Nederland wordt het nu tijd om naast de fietsschoenen ook de renschoenen aan te trekken.

Lees meer
Hammer Series Sportzone Limburg

Hammer Series Sportzone Limburg

Dit nieuwe vierdaags wielerfestival bestaat niet alleen uit professionele wedstrijden, maar je kunt ook deelnemen aan wedstrijden, ontspannen met vrienden en een lekker hapje eten. Team bus parade, bike experience, entertainment en de expo maken de Sportzone Limburg een knooppunt om aanwezig te zijn, wedstrijden te kijken en een dag vol plezier te beleven.

Lees meer
balkon concerten muziek roermond

Toegezongen worden vanaf het balkon

Zondag 3 juni vinden voor de 7e keer de succesvolle VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder leiding van VVV gidsen wandel je langs de prachtig versierde balkons waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen. 

Lees meer
bevrijdingsfestival Roermond 5 mei

Vier de Vrijheid in Roermond

Tijdens dit supergezellige evenement kunnen bezoekers genieten van goede muziek en indrukwekkende culturele uitingen. Bevrijdingsfestival Roermond trekt ieder jaar op 5 mei tienduizenden bezoekers naar de gezellige Markt in de binnenstad. 

Lees meer
fashion event modeshow roermond catwalk

Fashion event

Op 28 april organiseert de vereniging Munsterpleinkwartier in Roermond haar jaarlijkse fashionevent tussen 8.30 uur en 18.00 uur. Meer dan 100 modellen lopen mee in zes modeshows in de binnenstad.

Lees meer
weerter brandslang weert bier kroegentocht

Ontdek de Wieërter Brandslang!

De Wieërter Brandslang is een hedendaagse kroegentocht in het gezellige centrum van Weert. Geniet bij acht gezellige café’s van gastvrijheid, vakmanschap en het uitgebreide assortiment bieren van de Brand Bierbrouwerij. Het bier waar ‘Limburg trots op is’!

Lees meer
weekend Maastricht

Maastricht Midweekend

Van zondag tot en met donderdag voelt alles net een beetje anders in Maastricht. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. We maken in combinatie met een speciaal samengesteld aanbod van jouw doordeweekse verblijf in Maastricht een onvergetelijke ervaring.

Lees meer
heiligdomsvaart maastricht cultuur pelgrimage

Heiligdomsvaart Maastricht

Maastricht maakt zich op voor de viering van de 55e Heiligdomsvaart van 24 mei t/m 3 juni 2018. De stad pakt uit met culturele activiteiten, pelgrimages, vieringen en ommegangen. Een religieuze traditie die je een keer moet meemaken in je leven!

Lees meer
cityrun roermond hardlopen rennen

Rabobank Roermond City Run

De hardloopfanaten onder ons kunnen op 22 april weer deelnemen aan de 8e Rabobank Roermond City Run, een evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van Midden-Limburg. 

Lees meer
Bartholomeusmarkt Meerssen markt

Bartholomeusmarkt Meerssen

Op Hemelvaartsdag 10 mei, is het centrum van Meerssen weer het decor van de Bartholomeüsmarkt, één van de gezelligste markten in de regio op de Meerssense Markt voor de historische Basiliek en de omliggende straten. 

Lees meer
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map