Genoeg te beleven in het Zuiden

Ga er lekker op uit! In Limburg zijn genoeg leuke
evenementen gepland. Weer of geen weer...

Limburg heeft er zin in!

Archeo Route archeologie Limburg

Oog in oog met een virtuele archeoloog

Weet jij wat er in jouw buurt wel eens door archeologen is opgegraven of welke geschiedenis zich in jouw dorp heeft afgespeeld? Met de ArcheoRoute Limburg app sta jij oog in oog met een virtuele archeoloog die je meeneemt op een reis door de geschiedenis van diverse plekken in Limburg. 

Lees meer
zwemmen aqua mundo meerdal

Lekker zwemmen in subtropisch waterparadijs Aqua Mundo

In subtropisch waterparadijs Aqua Mundo geniet je van spectaculaire waterattracties. Gooi de remmen los op de wildwaterbaan, spring in het golfslagbad of ga met het hele gezin van de familieglijbaan. Voor de kleintjes is er het veilige Kinder-doe-bad met veel aangepaste speeltjes.

Lees meer
Tafaf kunstbeurs MECC Maastricht

Tafaf 2019

Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Allereerst in het MECC, dat jaarlijks het decor is voor deze exclusieve en bijzondere kunstbeurs. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Lees meer
Limburgs Museum Venlo

Breng eens een een bezoek aan het Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is een echt familiemuseum, gezellig en gastvrij. Neem tijd voor elkaar in een ontdekkingstocht door de tijd: van neanderthaler tot nozem, van Rowwen Hèze tot Romeinse soldaat. Met grote regelmaat worden extra familieactiviteiten georganiseerd, bijvoorbeeld in de schoolvakanties.

Lees meer
Maastricht shoppen

Ontdek Maastricht Midweekend

Van zondag tot en met donderdag voelt alles net een beetje anders in Maastricht. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. Boek je Maastricht Midweekend en ontdek het zelf...

Lees meer
grootste museum Munsterkerk Nederland

Het grootste Museum van Nederland

Vanaf deze zomer is de Munsterkerk van Roermond onderdeel van het Grootste Museum van Nederland. Ontdek met de audiotour de hoogtepunten in de kerk en hoor de verhalen die achter de deuren schuilgaan.

Lees meer
Eynderhoof Nederweert-Eind openluchtmuseum kinderen kindermiddag

Iedere woensdag kindermiddag bij Openluchtmuseum Eynderhoof

De woensdagen staan bij Openluchtmuseum Eynderhoof in het teken van leuke activiteiten voor kinderen. Bakken, manden vlechten, timmeren, werken mat naald en draad, een ritje met de huifkar of een optreden van clown Guit. Iedere woensdagmiddag van 13:00-17:00 uur. 

Lees meer
Beesel LCW Ttriathlon

Long Course Weekend Beesel

Op 17, 18 en 19 mei komt het Long Course Weekend naar Beesel. Deelnemers kunnen kiezen uit drie disciplines (zwemmen, fietsen, hardlopen) in verschillende afstanden, zodat iedereen deel kan nemen aan een sportweekend op maat! Kinderen vanaf 6 jaar mogen al deelnemen. 

Lees meer
All in Echt evenementenlocatie uitjes Limburg

De meest complete activiteitenlocatie van Limburg

All in Echt is de meest complete activiteitenlocatie van Limburg. Je vindt er alles onder 1 dak, meer dan 100 uitjes voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Met o.a. een kartbaan, zes bowlingbanen, een lasergame arena, prison island, een escaperoom en een spannend paintball terrein. 

Lees meer
Rabobank Heuvelland Marathon

Rabobank Heuvelland Marathon

Dit  is geen gewone marathon maar een natuurmarathon. Het parcours loopt overwegend over onverharde paden door de schitterende natuur van het Limburgse Heuvelland met geweldige uitzichten en pittoreske dorpjes.

Lees meer
Tiendschuur tegelen keramiek klein

Keramiekcentrum de Tiendschuur

De Tiendschuur is gelegen op het unieke en historische landgoed van Kasteel Holtmühle, omgeven door prachtige tuinen in diverse stijlen. Het keramiekcentrum biedt een boeiende kijk op de Tegelse kleiwaren door de eeuwen heen, maar toont ook hoogtepunten uit de hedendaagse keramiekwereld.

Lees meer
Museum Jacob van Horne Weert

Nationale Museumweek – 8 t/m 14 april

Ruim 400 musea zetten hun unieke collecties, ons culturele kapitaal, volop in de schijnwerpers. Ontdek samen #OnsEchteGoud tijdens de Nationale Museumweek 2019. Van maandag 8 t/m zondag 14 april. Kijk snel voor een museum bij jouw in de buurt!

Lees meer
Tentoonstelling David Lynch

Tentoonstelling David Lynch 30 nov t/m 24 april

Op 30 november 2018 opent in het Bonnefanten- museum een omvangrijke tentoonstelling van de Amerikaanse kunstenaar en filmmaker David Lynch. De tentoonstelling presenteert het onderbelichte maar veelzijdige kunstenaarschap van Lynch in al haar facetten. 

Lees meer
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map