Na de zomer... komt de nazomer!

Het is de tijd van het jaar die bruist van cultuur met de opening van een nieuw cultureel seizoen. Iedere stad en streek viert dat in Limburg op zijn eigen manier.

Limburg zindert van culturele highlights

Bootje op de Maas bij Thorn

Verkoeling op de Maasplassen

Zoek je liever wat afkoeling op het water? Dan zit je goed in Limburg: de Maas en Maasplassen bieden verkoeling in warme tijden! Wist je dat je je boot of kano online kunt reserveren?

Lees meer
Oktoberfest Sittard

Oktoberfest Sittard

Van 21 t/m 26 oktober vindt het Oktoberfeest in Sittard plaats. Tijdens het grootste najaarsfeest van het Zuiden kun je van diverse optredens in de sfeervolle paviljoens en de kermis genieten! Uiteraard zijn er diverse gelegenheden om de inwendige mens te versterken.

Lees meer
La Saison Culinaire de l'Euregio in Limburg

Voor"proefje" op de herfst

Een periode vol culinaire verwennerijen die aanbreekt na de zomer: La Saison Culinaire de l’Euregio, waarbij er verspreid over Limburg tal van evenementen en proeverijen plaatsvinden.

Lees meer
Festival Bruis in Maastricht, Limburg

Maastricht bruist in september

Maastricht staat het hele jaar door bol van kleine en grote festivals en evenementen, maar in september is het voor de festival liefhebber bijna een must om een bezoek te brengen aan Maastricht.

Lees meer
Toon Thuis in Sittard

Toon Thuis

Toon Hermans zou dit jaar zijn 100ste verjaardag gevierd hebben. Dit jaar komt Toon thuis en zullen meerdere activiteiten worden georganiseerd zoals de bijzonde Toon belevingsexpo, Toon concert en meer

Lees meer
Kunst Natuurlijk! in Kasteeltuinen Arcen, Limburg

Kasteeltuinen Arcen

Tot 2 oktober kun je genieten van Kunst Natuurlijk! Museum van Bommel van Dam, Galerie Wilms en Kasteeltuinen Arcen hebben een tentoonstelling samengesteld waarin kunst en natuur samenkomen.

Lees meer
Kermis in Weert, de grootste kermis van Limburg

Kermis in Weert

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vind je in Weert. In het laatste weekend van september verandert het centrum van de stad ieder jaar in een groot pretpark verdeeld over 7 kermispleinen.

Lees meer
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map