Liefde voor Maastricht

Historische panden én hippe designwinkels. Gezellige terrassen én chique restaurants. Grotten én torens. Stadsmuren én waterwegen. Bruisende evenementen én hellingen met wijnranken.

De mix van culturen, talen en smaken maakt van Maastricht een stad met het beste van beiden. Van Noord en Zuid. Van verleden en heden. Van jong en oud. Maastricht is daarmee een van de meest geliefde bestemmingen voor een dagje shoppen, een weekendje samen of een (wereldse) vakantie (dicht bij huis).

Bezoek de meest Europese stad van Nederland

Shopping & Sightseeing in één

Shopping & Sightseeing in één

Maastricht ontdekken én shoppen gaat heel goed samen! De verschillende stadsdelen en wijken van Maastricht hebben elk hun eigen sfeer, bezienswaardigheden, winkels en speciaalzaakjes. 

Lees meer
Culinaire hotspots in overvloed

Culinaire hotspots in overvloed

Laat je verwennen, verrassen en overweldigen. Maastricht is een aaneenschakeling van smakelijke en sfeervolle restaurants, eetcafés en culinaire concepten.
De keuze is aan jou!

Lees meer
Spanning & Sensatie Underground

Spanning & Sensatie Underground

De grotten van Fort St. Pieter, de Kazematten of de ENCI Groeve. De rijke ondergrondse historie van Maastricht ontdek je in een van de vele ondergrondse attracties. 

Lees meer
Cultuur & Evenementen

Cultuur & Evenementen

Het voorjaar met de kunstzinnige TEFAF, de zomer met kleurrijke activiteiten voor jong en oud, het najaar met de Nederlandse Dansdagen en volop kerstsfeer en winterpret tijdens Magisch Maastricht.

Lees meer

Maastricht is shoppen, Vrijthof, kazematten, Bonnefantenmuseum, cultuur, gastronomie, TEFAF, stad aan de Maas, historie, André Rieu, festivals, St. Serbaasbasiliek, terrassen, Magisch Maastricht, Fort St. Pieter, studentenstad, fashion, Preuvenemint, bourgondisch, wijn uit de regio, de markt, grotten, euregio, Stadspark, Mestreechter Geis, St. Servaasbrug, 1600 monumenten, Céramique, Carnaval, architectuur, Stokstraat…

map
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card