Liefde voor Midden Limburg

Fietsen door het groen, genieten aan de waterkant, bourgondisch tafelen
of een dagje ‘shop till you drop’. In Midden-Limburg kan het allemaal.

Voor een bezoek aan Midden Limburg is een dag eigenlijk te kort. Zeker als je ook nog een uitstapje naar het ‘buitenland’ wilt maken. België en Duitsland bevinden zich immers op steenworp afstand. Gelukkig zijn er voldoende gastvrije gelegenheden om er een heerlijk weekend of weekje weg van te maken.

Bekijk, proef en geniet van Midden Limburg

Kasteel Daelenbroeck

Cultuur & Kunst

Limburgers hebben een hart voor cultuur en kunst. Wil je meer weten over de Limburgse tradities, kunst en cultuur? Breng dan een bezoek aan een van de vele musea of bezienswaardigheden. 

Lees meer
Watersport op en rondom de Maasplassen

Watersport op en rondom de Maasplassen

Van dagstrand tot watersport. Of je nu komt om te relaxen, voor actie of om uit te waaien. Rond de Maasplassen in Midden Limburg verveel je je nooit.

Lees meer
Fietsen, wandelen & paardensport

Fietsen, wandelen & paardensport

Een rondje over de uitgestrekte vlakten of een route langs de Maasplassen? Genieten van de Groote Peel of toch liever in galop langs de meanderende beek door de bossen van Het Leudal? De keuze is aan jou.

Lees meer
shoppen winkelen Roermond Outlet

Outlet & Outdoor Shopping

Sfeervol shoppen in de gezellige, historische binnenstad. Of mode en lifestyle items scoren van meer dan 200 designermerken in het Designer Outlet. In Roermond combineer je het beste van beiden!

Lees meer

Midden-Limburg is watersport op de Maasplassen, shoppen, nationaal park de Groote Peel , kastelen, Roermond, Designer Outlet Center, wandelen, molens, fietsen, nationaal park De Meinweg, witte stadje Thorn, en Duitsland en België dichtbij...

map
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card