Liefde voor Noord Limburg

De streek van actieve dagjes uit, bourgondisch genieten, streekproducten, ongerepte natuurparken en optimaal ontspannen.

Het leven is heerlijk in Noord-Limburg. Lekker met de kinderen een dagje actie, attractie en avontuur. Wat te denken van de vele vakantieparken, met bijbehorende zwembaden of de verschillende attractieparken die Noord-Limburg rijk is. De gezellige, bruisende sfeer in de omliggende dorpen en de pure Limburgse smaken van eigen land, maken uw bezoek compleet. Maar in Noord-Limburg kunt u ook de stilte opzoeken en tot rust komen. Onthaasten gaat bijna vanzelf. U kunt volledig ontspannen en genieten in Nationaal Park De Groote Peel, een van de mooiste stukjes Peel, of Nationaal Park De Maasduinen, bij Bergen.   

Ontdek Noord Limburg

Natúúrlijk genieten in Nationale Parken

Natúúrlijk genieten in Nationale Parken

Om uit te waaien, een heerlijk stuk te wandelen of te paard te verkennen. De Nationale Parken in Noord Limburg daar geniet je op jouw manier!

Lees meer
Proef het Limburgse land

Proef het Limburgse land

Champignons, asperges,  tomaten, snijbloemen en meer. Noord Limburg is een regio die bekend staat vanwege de landbouw, veeteelt en (glas)tuinbouw. Dat zie je, dat voel je en dat proef je!

Lees meer
Musea en meer

Musea en meer

Van historische parels tot hedendaagse kunst. Noord Limburg kent een opmerkelijke ‘museumdichtheid’. Om te kijken. Om van te leren. Om je te inspireren.

Lees meer
Actie, Attractie & Avontuur

Actie, Attractie & Avontuur

In voor actie en avontuur? Dat kan. Wat dacht je van Toverland in Sevenum, Klimpark Fun Forest in Tegelen of Fun Beach in Panheel? Kijk snel voor nog veel meer avontuurlijke attracties in Noord Limburg!

Lees meer

Noord-Limburg is Venray, Vlaai, Peel, Maasduinen, Limburgs Museum, Toverland, Steyl, Thermaalbad Arcen, Zomer Parkfeesten, Mookerheide, Rowwen heze, Boerengolf, Adventure World of Taurus, Het Aardbeienland, Museum Van Bommel van Dam, Kasteeltuinen Arcen, Hertog Jan, Cultuur, Streekproducten, Keramiek, Gennep, Mookerheide, St. Jansberg, Klimpark Fun Forest, Klein Zwitserland, Odapark, Wellness, Festivals, Carnaval...

map
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card