Liefde voor Zuid Limburg

Zuid-Limburg heeft letterlijk het hoog(s)tepunt van Nederland. Het is de regio van heuvels en dalen en doet daarmee on Nederlands aan. Dat zie je, dat voel je en dat proef je.

Je wordt wakker van het fluiten van de vogels, je trekt de gordijnen open en ziet dat de zon langzaam het heuvellandschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. De dag strekt zich uit, wat gaat het worden? Natuur of cultuur, actie of avontuur?
De keuze is aan jou!

Welkom in het zonnige zuiden

Hart van Europa

Hart van Europa

In ‘no time’ van Nederland naar België, Duitsland en weer terug op Nederlandse bodem. Zuid Limburg en de Euregio vormen zonder twijfel het hart van Europa. Ervaar het zelf!

Lees meer
Actie & Attractie

Actie & Attractie

In voor actie en avontuur? Dat kan. Wat dacht je van SnowWorld of GaiaZoo in Landgraaf, of mountainbiken in de grotten van Valkenburg? Kijk snel voor nog veel meer avontuurlijke attracties in Zuid Limburg!

Lees meer
Heerlijk Heuvelland

Heerlijk Heuvelland

Niet zelden wordt de sfeer in het Heuvelland van Zuid Limburg ervaren als ‘niet Nederlands’ en overvalt bezoekers onmiddellijk een gevoel van vakantie als ze afzakken naar het zuiden van Nederland.

Lees meer
Uit eigen vat: Wijn & Bier

Uit eigen vat: Wijn & Bier

Zuid Limburg barst niet alleen van de streekgerechten, maar serveert er ook graag bier en wijn van eigen wijngoed en uit eigen brouwerij bij. 

Lees meer

Zuid-Limburg is heuvellandschap, GaiaZOO, fietsen, Snowworld, wandelen, vakwerkhuizen, bourgondisch, grotten, kasteelruïne, Thermae 2OOO, wijn uit de regio, mergelworkshops, SCHUNCK*, wielrennen, boerengolf, mountainbiken, kastelen, mijnen en groeven, cultuur, spiritualiteit, hiking, paardrijden, Discovery Center Continium, culinair, bierbrouwerijen, euregio, drielandenpunt, kerst in de grotten...

map
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card