Liefde voor Shoppen in Limburg

Of je nu liefhebber bent van exclusieve merken en kleine boetieks of toch liever kiest voor grote winkelcentra of outlet shopping, in Limburg kun je winkelen zoals jij het wil.

Al winkelend de leuke hotspots van de stad ontdekken? Limburg kent een aantal sfeervolle historische binnensteden waar je shoppen en ‘sightseeing’ perfect met elkaar kunt combineren! Of je nu een slenterende shopper bent of de voorkeur geeft aan een overdekt winkelcentrum waar je je hele garderobe onder één dak shopt. Je slaagt gegarandeerd in Limburg.

Gezellig winkelen in Limburg

Shoppen in Limburg: winkelen in het centrum van Venlo

Venlo, de Beste Binnenstad van Nederland

Winkelen is leuk in Venlo! Zeker in de historische oude binnenstad. Van leuke speciaalzaken tot grotere ketens. Met de opening van de Maasboulevard is de binnenstad van Venlo 25 splinternieuwe winkels rijker geworden.

Lees meer
Shoppen in Limburg: woonwinkelcentrum de Woonboulevard in Heerlen

Alles voor in en om het huis

De Woonboulevard Heerlen is de grootste woonboulevard van Europa. Hier kun je terecht voor inspiratie, krijg je deskundig advies en beleef je ‘wonen’ in de breedste zin van het woord.

Lees meer
Shoppen in Limburg: Designer Outlet Center in Roermond in Limburg

Dagje Designer Outlet Roermond

Shoppen in het grootste Designer Outlet van de Benelux en Duitsland. Het biedt mode en lifestyle van meer dan 250 internationale designermerken in ruim 200 shops met kortingen van 30-70%!

Lees meer
Shoppen in Limburg: Maasmechelen Village Outlet shopping in Limburg

Grote labels voor leuke prijzen

Maasmechelen Village Outlet Shopping heeft de grootste en beste modemerken, tegen prijzen die minstens 33% goedkoper zijn dan de prijzen die de boetieks verleden jaar voor deze collecties rekenden.

Lees meer
Shoppen in Limburg: winkelcentra in Maastricht

Maastricht meets Mode

Een complete outfit samenstellen onder een dak. Dat doe je bij winkelcentra Entre Deux en Mosae Forum. Je vind er tientallen verschillende modehuizen, winkels en speciaalzaken. Mondain en toch gezellig.

Lees meer
Shoppen in Limburg: winkelen in Maastricht

Sfeervol shoppen & sightseeing

Shop till you drop in de verschillende stadsdelen van Maastricht, met elk hun eigen sfeer, bezienswaardigheden, winkels en speciaalzaakjes. Maastricht ontdekken en shoppen gaat heel goed samen!

Lees meer
Toon meer Shopping Highlights in Limburg
Shoppen in Sittard
Zuid-Limburg

Shoppen in Sittard

Winkelen in Sittard betekent shoppen in een historische omgeving, tussen de vakwerkwoningen en monumentale panden. Het gezellige marktplein met cafés, terrassen en restaurants zorgen ervoor dat het hier goed toeven is.

Naar Zuid-Limburg
Corio Center Heerlen
Zuid-Limburg

Corio Center Heerlen

Met het overdekte, architectonisch fraaie Corio Center geeft Heerlen gestalte aan haar ambitie als regionaal shoppingcentrum. Centraal gelegen nabij het NS-station biedt Corio Center met 43 speciaalzaken alles op het gebied van funshopping. 

Naar Zuid-Limburg
Entre Deux
Maastricht

Entre Deux

Entre Deux, letterlijk ‘tussen twee’. Gelegen tussen Vrijthof en Markt ligt winkelcentrum Entre Deux. Een uitgelezen aanbod van onder andere mode, beauty & health, woon- en kookaccessoires, food & drinks, sportswear en speelgoed onder één dak. Plus een unieke boekenwinkel in de Dominicanenkerk.

Naar Maastricht
Mosae Forum
Maastricht

Mosae Forum

In winkelcentrum Mosae Forum treft u tientallen verschillende modehuizen, winkels en speciaalzaken aan. Van sportkleding tot traiteur en van supermarkt tot restaurant. Wat ze allemaal gemeen hebben is de speciale sfeer van Mosae Forum. Mondain en toch gezellig, zowel op de begane grond als in de eeuwenoude gewelvenkelders.

Naar Maastricht
Winkelen in Weert
Midden-Limburg

Winkelen in Weert

Een historische binnenstad met een keur aan winkels maken het centrum zeer sfeervol. Daarbij heeft Weert de Muntpassage; een groot overdekt winkelcentrum met ruim 50 verschillende winkels onder één dak, waar je sfeervol overdekt boodschappen kunt doen, maar ook gezellig kunt fun shoppen.

Naar Midden-Limburg
Gezellige weekmarkt Roermond
Midden-Limburg

Gezellige weekmarkt Roermond

Iedere zaterdag vindt voor het Stadhuis en bij de Kathedraal de gezellige en voordelige weekmarkt plaats met ruim 140 kramen. Het is een bijzonder gezellige markt! Tijdens evenementen op de Markt (o.a. kermis, taptoe e.d.) wordt de zaterdagmarkt op het Munsterplein en omgeving gehouden. Daar vindt ook iedere woensdag de Roermondse midweekmarkt plaats.

Naar Midden-Limburg
Winkelcentrum Venray
Noord-Limburg

Winkelcentrum Venray

Breng een bezoek aan Venray, de “Beste Binnenstad” van Nederland: “Venray heeft een eigentijds centrum met diverse historische parels en mag trots zijn op haar brede voorzieningenaanbod in het centrum. De diversiteit in het voorzieningenaanbod is groot en alles is op loopafstand te bereiken." Beleef de typisch Noord-Limburgse gastvrijheid op de gezellige terrasjes en in de sfeervolle winkelstraten en pleinen van Venray.

Naar Noord-Limburg
Binnenstad Roermond
Midden-Limburg

Binnenstad Roermond

De gezellige binnenstad van Roermond is om diverse redenen een absolute aanrader. Er is een grote diversiteit aan winkels, er zijn fraaie culturele gebouwen, met als highlight de St. Christoffel kathedraal en de Munsterkerk, en je vindt er vele gezellige terrassen op de diverse pleinen, winkelstraten en langs de Roerkade.

Naar Midden-Limburg
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map