Liefde voor Wellness in Limburg

Voor wellness ben je in Limburg op de juiste plek. Naast lekker eten, cultuur snuiven en actief erop uit trekken, is Limburg ook een ideale bestemming voor gewoon even helemaal niets. De natuur zijn werk laten doen en genieten bij de bron. Tot rust komen in de sauna. Ontspannen en onthaasten in optimale vorm!

Optimaal Ontspannen & Onthaasten in Limburg

Wellness in Limburg: Thermae 2000, world of wellness tussen de Limburgse Heuvels

Een bron van goed leven

Een ‘World of Wellness’ midden in het dromerige Zuid Limburgse Heuvelland met volop keuze uit warme thermale binnen- en buitenbaden, whirpools, sauna’s en stoombaden: Thermae 2OOO in Valkenburg,

Lees meer
Wellness in Limburg: spa's en sauna's in Limburg

Wellness puur

Spa's, sauna's, wellnesscentra, beautycentra vind je overal in Limburg en zorgen voor optimale ontspanning en verwennerij. 

Lees meer
Wellness in Limburg: ontspannen en onthaasten in Limburg

Onthaasten in de natuur

Zorg voor de nodige rust en balans. In Limburg zijn er tal van manieren en locaties om te herstellen van stress en diepe vermoeidheid. Of om gewoon even de hectiek te ontvluchten en te genieten van serene rust. 

Lees meer
Wellness in Limburg: Thermaalbad Arcen in Limburg

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met heilzaam thermaal- en mineraalwater van 35/36 graden dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. 

Lees meer
Toon meer Ontspannende Highlights in Limburg
MERU: spiritueel toerisme
Midden-Limburg

MERU: spiritueel toerisme

Bij MERU kunt u zich werkelijk diep geestelijk als zowel lichamelijk ontspannen en weer frisheid op doen. Dit kan door Yoga Asanas, meditatie (TM), voorhoofd en/of gehele lichaamsmassage, aromatherapie en lichttherapie. Ook zijn er op preventie gebaseerde gezondheidscursussen uit de Maharishi Ayur Veda die een middag tot 3 dagen duren.

Naar Midden-Limburg
Top Alivio Saunacentrum
Noord-Limburg

Top Alivio Saunacentrum

Bij Top Alivio worden al uw zintuigen op een gezonde manier geprikkeld. Of het nu gaat om een verfrissende saunagang, een ontspannende massage of een heerlijk ‘werelds’ gerecht of drankje. Bij Top-Alivio ontspant u van top tot teen.

Naar Noord-Limburg
Vita Allegra
Midden-Limburg

Vita Allegra

Vita Allegra; Wellness wordt waargemaakt. Eén van de grootste beautycentra in Limburg en als enige in de wijde omgeving uitgeroepen tot Clarins Pro Salon. Relax in het zwembad en jacuzzi na uw sportieve activiteit, saunabezoek of een heerlijke beautybehandeling. 

Naar Midden-Limburg
Fitland Thermen & Beauty
Zuid-Limburg

Fitland Thermen & Beauty

Compleet ontspannen! Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Fitland XL Sittard. Een compleet complex op het gebied van wellness, beauty, vitaliteit en gastvrijheid. Op de hoogste etage bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty- en wellness resort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijke dag ontspanning. 

Naar Zuid-Limburg
Héél veel
voordeel
voor € 5,-

De Limburg Card!

Koop nu je Limburg Card en profiteer met deze kortingskaart van leuke voordelen, speciale aanbiedingen en vele extra’s op het gebied van eten en drinken, overnachten of zien en doen in Limburg.

De Limburg Card kost € 5,00 en geeft voor maximaal 4 personen per card een kalenderjaar lang voordeel op meer dan 100 verschillende uitjes!

Naar de Limburg Card
map